Förbättra företagets likviditet med fakturaköp och frigör pengar

shutterstock_326098865Ett problem som nästan alla företag, inte minst småföretag, har är bristen på likvida medel. Från att du har fakturerat din kund till dess att du får betalt hinner det ofta gå 30, 60 eller till och med 90 dagar. Att behöva vänta på pengarna kan vara tufft och vad gör du om kunden inte betalar sin faktura i tid? Genom att istället sälja dina fakturor till PrioritetFinans får du din betalning direkt, samma dag. Du slipper alltså att vänta på pengarna och oroa dig för huruvida kunden betalar eller inte.

Belåna dina fakturor

Ponera att ditt företag är i mer eller mindre akut behov av likvida medel. Istället för att gå till banken och låna pengar kan du belåna dina fakturor. Allt du behöver göra är att mejla din faktura i original till Prioritet Finans så sköter de resten. Om du till exempel mejlar fakturan på morgonen får du betalt samma dag efter lunch. De hjälper dig också med allt det administrativa kring fakturabevakningen, som exempelvis att skicka kravbrev. Prioritet Finans professionella bemötande säkerställer att dina kundrelationer vårdas och du frigör tid att koncentrera dig på det du gör bäst.

Fokusera på kärnverksamheten

Oavsett om du föredrar att sälja eller belåna dina fakturor finns Prioritet Finans där för dig, som en trygg partner att luta sig mot. Med olika tjänster för olika ändamål kan de hjälpa dig på bästa sätt. Genom att ägna mindre tid åt att bevaka fakturor och mer tid åt att producera och sälja dina produkter eller tjänster, kan du öka din vinst och känna dig trygg med att finansbolaget ser till att du får betalt. Trots allt är det väl just kärnverksamheten som du tycker är roligast och vill ägna mest tid åt och inte fakturahanteringen?