Revisor & ekonombemanning i Sverige finns till för dig som driver ett eget företag.

Ibland kan det vara mer ekonomiskt och smidigare att anställa en revisor under en kortare period snarare än att heltidsanställa. Du kan till exempel behöva få in en revisor då ditt företag har en produktionstopp, närmar er slutet på skatteåret eller går igenom andra kortsiktiga ekonomiska förändringar. Ibland kan även annan personal behövas när ekonomiavdelningen i företaget kräver det. Du kan exempelvis behöva någon tillfällig för lönekontoret då det har kommit in personer som jobbar extra under sommaren. Istället för att själv söka personer som kan arbeta tillfälligt som ekonom hos dig kan du använda bemanning för att tillsätta tjänsterna.

shutterstock_278081333Hitta rätt personal

När du driver ett eget företag är det mycket som måste skötas och finnas på plats. Det finns inte så mycket tid att sköta nyanställningar, då det kräver annonser, arbete med genomgång av meritförteckningar och inte minst intervjuer. När du vill anställa personal under en kortare period är bemanning en effektiv metod. Med exempelvis Inpeople i Växjö kan du vara säker på att du hittar rätt person till rätt position i ditt företag. Dessutom vet du att personen har relevant erfarenhet och en verifierad meritförteckning som bemanningsföretaget har gått igenom. Det sparar tid och gör så att din nya revisor eller ekonom kan börja arbeta fortare.

Snabbt och ekonomiskt

Om du av någon anledning inte är nöjd med arbetet som din bemanningspersonal har genomfört, då kan du höra av dig direkt till bemanningsföretaget. Det kan vara smidigare än att ta en konflikt direkt med personen i fråga. Att anställa genom bemanning gör att det är lättare att byta ut personal om det behövs. Det kan vara mycket ekonomiskt att anställa en revisor genom bemanning. Ibland kan du ta in en revisor på timbasis, om du exempelvis bara behöver hjälp med några få sysslor. Det sparar mycket pengar då du bara betalar för den tid personalen arbetar.